Guld, silver och brons för Lulegymnasterna under SM i Manlig Artistisk Gymnastik i Luleå!

Person står vid redskapet ringar och gör tummen upp mot kameran. 

Vilken helg! Det första svenska mästerskapet för Manlig Artistisk Gymnastik uppe i Luleå har genomförts! Vi har varit på plats och tagit del av fantastiska prestationer hela helgen!

Fotograf: Jens Bäckström och Linn Wallo

I den nybyggda och moderna Arcus gymnastikhall fick vi följa SM i Manlig Artistisk Gymnastik, en spännande tillställning med fokuserade och skickliga gymnaster! Vi fick på nära håll följa våra tävlande gymnaster i norr. Vi fick även jubla över alla fantastiska prestationer som gjordes!

I mångkampen för seniorerna gick SM bronset till Marcus Stenberg från Lulegymnasterna. Marcus tog även guld i räck och brons i fristående, bygel och ringar i grenfinalerna! En fantastisk prestation för sin debut i SM, seniorklassen.

För Juniorernas grenfinaler tog Olof Antti från Lulegymnasterna guld i barr och silver i hopp!

För U – Cupen så blev det ett brons för Luleygmnasternas Kasper Radkvist!

Vi vill även uppmärksamma de bra prestationerna som Emil Espling, Johan Rosendahl, Nicolai Tretten, Rasmus Larsson och Axel Eriksson gjorde under SM, även dessa från Lulegymnasterna!

Vi gratulerar ytterligare alla medaljörer och tävlande under SM som var på plats från andra regioner och föreningar däribland Kim Wanström, Hammarbygymnasterna som i helgen vann SM-guld i mångkampen!

Här finns alla resultat från helgen >>

Se tävlingen här >>

Lulegymnasternas bildgaller från SM >>(Bilder läggs upp löpande)

Publicerad: 2021-09-21

UPPTÄCK MER