Äntligen! Fysisk tävling för Truppslaget i helgen!

En bild

Äntligen var det dags igen! Arrangörerna var redo, domare, gymnaster och ledare strålade av glädje på golvet, då Truppslaget i år genomfördes under helgen i Luleå Energi Arena.

Bild: Margareta Bäckström Lindgren och Mia Engström

Truppslaget är en regionstävling i Truppgymnastik som normalt sett arrangeras tre gånger per år i region Norr. Tävlingen arrangeras av TTK i Norr i samarbete med en arrangörsförening. På grund av Coronapandemin har tävlingen endast kunnat genomföras i digitalt format ända sedan november 2019. Helgens truppslag var med andra ord en efterlängtad tävling för både gymnaster, ledare och domare. Totalt tävlade 22 lag från både Norr- och Västerbotten under helgens tävling i Luleå (varav två deltog digitalt).

Extra roligt och värt att nämna är att antalet trupptävlande föreningar i regionen blir fler och fler. Senaste tillskottet är Storumans IK som gjorde sin allra första tävling i Luleå i helgen.

Här kan ni se mer information och resultat för deltagande lag och nivåer i truppslaget>>> Pdf, 64 kB.

Vi tackar arrangerande förening (Lulegymnasterna) för ett bra arrangemang och gratulerar alla deltagare och deltagande lag till fina prestationer.
Nästa Truppslag arrangeras av Sävar IK, 26-27 mars 2022.

Logga TruppSlaget Norr
Lulegymnasternas logga

Publicerad: 2021-11-23

UPPTÄCK MER