Välkommen Ulrika, ny på kansliet

En bild

Gymnastikförbundet Norrs kansli har fått ett nytt ansikte genom Ulrika Arnö från Umeå. Tillsammans med Jane Grenman i Luleå kommer hon under hösten att bemanna kansliet på sitt kontor i Idrottens hus i Umeå.

Läs Ulrikas egen presentation.


Jag kommer närmast från ett jobb inom en förening som jobbar med folkhälsa och breddidrott. Jag är en passionerad pedagog som brinner för fysisk aktivitet i alla dess former.

Mitt första möte med en gymnastikförening var jag när jag som 16-åring blev tillfrågad av Lycksele gymnastikförening om jag kunde tänka mig instruera dans för barn och ungdomar i föreningen. Det var mitt första instruktörsuppdrag och sedan dess har jag varit instruktör i en massa olika träningsdiscipliner. På min lediga tid hittar ni mig i träningslokalen eller ute i naturen och då gärna på hög höjd.

Det känns fantastiskt att få vara med och bidra i det fina arbete som görs inom gymnastiken på alla olika nivåer, så det är med ödmjukhet jag tar mig an denna uppgift. Jag ser fram emot att komma in i gymnastikfamiljen denna höst och hoppas på ett gott samarbete med många härliga inspirerande möten!

Publicerad: 2022-09-15

UPPTÄCK MER