Gymnastiken i samarbete med Paolo Roberto

Genom ett samarbete med Paolo Robertos premiummärke, Le Zie, har gymnastikens alla föreningar fått en möjlighet att tjäna pengar till sina lagkassor.

I dagarna har ett samarbetsavtal skrivits med Le Zie, som är Paolo Robertos företag som bland annat säljer olivoljor. Samarbetet innebär att föreningar kan tjäna pengar på att sälja Paolos exklusiva och ekologiska olivolja. För varje såld flaska går även en del till gymnastiken som helhet.

– Jag har stor respekt för gymnastiken och vad ni gymnaster kan göra med era kroppar. Ni är unika och gymnastik är en form av träning som jag är väldigt nyfiken på. Därför känns det kul med det här samarbetet, säger Paolo Roberto.

Vinn en dag med Paolo

Det lag som säljer flest olivoljor fram till 15 maj, kommer förutom ett härligt tillskott till kassan att få en dag ihop med Paolo.

– Beroende på vilket lag som vinner kommer vi överens om vad vi gör. Kanske käkar vi en pizza ihop, kör ett riktigt hårt träningspass, eller så håller jag en föreläsning. Ni bestämmer. Nu äger mig för den dagen, säger Paolo.


Paolo försöker sig på en spetspik i sin nyöppnade restaurang i Stockholm. Under året har han målet att kunna klara en salto!

Mervärden för alla

Laget säljer olivoljor till grannar, släkt och vänner för 150 kronor per flaska. Det är en kvalitetsolja som i butik kostar cirka 225 kronor. Laget tjänar 43,60 per flaska och fem kronor går till Gymnastikförbundet. Om alla i en grupp på 20 gymnaster säljer 16 flaskor var blir det cirka 14 000 kronor till gruppen.

– Det här känns som ett roligt samarbete. Förutom att vi ger föreningarna en möjlighet att tjäna pengar till sin verksamhet är samarbetet med Paolo som individ intressant ur ett omvärldsperspektiv. Vi öppnar upp för andra idrotter och får en ny ambassadör som är nyfiken på vår idrott. Vi har också möjlighet att lära oss mer och utvecklas genom hans kunnighet kring träning, hälsa och mat, kommenterar Johan Fyrberg, generalsekreterare samarbetet.

Läs mer om samarbetet och hur du kommer igång med försäljningen.

www.gymnastik.se/paolo

Publicerad: 2016-03-15

UPPTÄCK MER