Gymnastikförbundet söker administratör/koordinator med ansvar för webbshop, profilmaterial och klädhantering

Vi söker nu en medarbetare till Gymnastikförbundets nationella kansli i Stockholm. I rollen som administratör/koordinator ansvarar du för Gymnastikförbundets webbshop, hantering av kläder och profilmaterial samt uppdateringar på webben.

Här finns hela jobbannonsen i PDF-format.

Vi söker nu en medarbetare till Gymnastikförbundets nationella kansli, placerat i nya fräscha lokaler på Södermalm i Stockholm. I rollen som administratör/koordinator ansvarar du för Gymnastikförbundets webbshop, hantering av kläder och profilmaterial samt uppdateringar på webben. Du tillhör avdelningen Stöd och Service, kärnan i vår verksamhet, som finns till för att ge service till Gymnastikförbundets föreningar, regioner och kommittéer. I den här rollen söker vi en person med ordningssinne och struktur som kommer att ha ett samlat ansvar för några av avdelningens arbetsområden.

Om rollen

Som en del i servicen till våra föreningar har Gymnastikförbundet en webbshop vars främsta syfte är att tillhandahålla ett sortiment av produkter som på olika sätt bidrar till föreningarnas verksamhet. Som ansvarig för webbshopen hanterar du både lönsamhet och drift vilket inkluderar logistik, distribution, försäljning, lager, kundservice och utveckling i nära samarbete med vår externa distributör. Kampanjer och marknadsföring initieras av dig men genomförs i samarbete med marknads- och kommunikationsavdelningen.

Ditt andra ansvarsområde handlar om klädhanteringen, en viktig kugge i vårt förbunds verksamhet. Du fungerar som ett stöd till kansliet i sin helhet och specifikt till landslagsavdelningen, med ansvar för Gymnastikförbundets profilkläder och landslagskläder. I arbetet med kläder ansvarar du för upphandling och hantering. Mer konkret handlar det om att utifrån gällande avtal föra dialog kring, ta in offerter, beställa, och hantera all administration av kläder och profilprodukter. Arbetet sker i samverkan med marknad och kommunikation samt landslagsavdelningen.

I tjänsten ingår även ett ansvar för att löpande uppdatera information på webben, stödja avdelningens administration samt bistå i informationsarbetet. Visst layoutarbete, efter givna ramar, förekommer.

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du är administrativt lagd, strukturerad, ordningsam och ansvarstagande och har förmågan och gillar att förbättra rutiner och driva processer framåt. Du gillar att arbeta med siffror och är analytisk men är samtidigt försäljnings- och serviceinriktad. Du samarbetar mycket med andra avdelningar och koordinerar processer varför det är viktigt att du är självgående och gillar samarbete. Du rapporterar till chefen för avdelningen Stöd och Service.

Vi ser även att du har:

 • Förmåga att följa samt effektivisera och optimera logistik-, lagerhållning- och försäljningsprocesser
 • Beställar- och produktionsledningskompetens
 • Förmåga att på operativ nivå göra upphandlingar/beställningar
 • Mycket god datorvana
 • Mycket goda kunskaper i Excel
 • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
 • God förmåga att korrekturläsa och är noggrann

Följande är meriterande:

 • Kunna hantera publiceringsverktyg och programvaror som Indesign, Illustrator och Photoshop
 • Ha tidigare erfarenhet av arbete i IdrottOnline
 • Utbildning/kurser inom för tjänsten relevant område
 • Goda kunskaper om gymnastikens olika verksamheter
 • Kännedom om idrottens och ideella föreningars villkor och förutsättningar

För mer information kontakta Johanna Persson, johanna.persson@gymnastik.se, 08-699 64 88, facklig representant är Calle Myrsell 

calle.myrsell@gymnastik.se, 08-699 64 74.

Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse, med fördel snarast.

Vi eftersträvar en jämlik arbetsplats i alla avseenden. Det innebär samma förutsättningar för alla oavsett kulturell bakgrund, kön, ålder mm.

Vi ser fram emot din ansökan som ska innehålla: personligt brev, CV, kontaktuppgifter och eventuella löneanspråk. Ansökan skickas till johanna.persson@gymnastik.se senast söndagen den 30 april. Märk ansökan ”Ansökan”. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Publicerad: 2017-04-06

UPPTÄCK MER

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer