Svedea anpassar försäkringsvillkoren

Person joggar på skogsstig

Med anledning av den rådande situationen kring Covid-19 anpassar Gymnastikförbundets partners försäkringsmäklaren Pensum och försäkringbolaget Svedea de gällande villkoren i olycksfallsförsäkringarna för aktiva.

Utan kostnad så gäller försäkringen nu även under egen gymnastikträning inom Norden till och med 1 juli 2021. I den ordinarie försäkringen omfattas enbart träning i föreningens regi. Anpassningen till Covid-19 kan förlängas om inte situationen har förbättrats till sommaren.

Utökningen gäller alla som har tecknat en olycksfallsförsäkring (Träningsförsäkring med träningslicens/Tävlingsförsäkring med tävlingslicens) via Svedea eller har en BAS-försäkring via Svedea.

- Att Svedea anpassar sina försäkringar utifrån den rådande situationen, där alla på grund av pandemin inte kan träna som vanligt i sin förening är givetvis mycket positivt för våra medlemmar. Det visar att Svedea och vår försäkringsmäklare Pensum har ett genuint engagemang för Svensk Gymnastik och tar ansvar för att hålla utövare aktiva på ett säkert sätt, säger Pelle Malmborg, generalsekreterare på Gymnastikförbundet.

Läs mer om försäkringar via Gymnastikförbundet här.

Läs mer om samarbetet mellan Gymnastikförbundet och Svedea här.

Läs mer om samarbetet mellan Gymnastikförbundet och Pensum här.

Publicerad: 2021-01-15

UPPTÄCK MER

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer