Anmälan till årets Gymnastikforum är fortsatt öppen

Bildtext Gymnastikforum 2021 omstart, nystart

Det går fortfarande att anmäla sig till Gymnastikforum 2021. I år finns möjlighet till att närvara digitalt eller fysisk på en av tre platser i landet.

Vi påminner om att det fortfarande går att anmäla sig till årets Gymnastikforum. För att möjliggöra en kickstart av verksamheten efter pandemin är det extra förmånliga och subventionerade priser för alla deltagare.

Vad är Gymnastikforum?

Gymnastikforum kan liknas vid ett gymnastiksverige i miniatyr. Här samlas föreningar, kommittéer för olika tränings- och tävlingsformer, styrelser, sponsorer och medarbetare vid Gymnastikförbundet.

Tillsammans diskuterar, inspirerar och driver vi Svensk Gymnastik framåt.

Här kan du se helgens program!

Omstart, nystart!

Men en utmanande tid i ryggen, blickar vi nu framåt för att tillsammans hitta kraft, motivation och få verktyg för en riktig "Omstart, nystart!" - vilket också är temat för årets Gymnastikforum.

Under helgen får vi möjlighet att tillsammans utbyta idéer och diskuterar framtiden för Svensk Gymnastik. Med utgångpunkt från den strategiska planen tar vi sats och tillsammans reser oss mot det önskade läget 2028.

Boka upp 9-10 oktober! Två dagar som kommer bjuda på workshops och föreläsningar kring aktuella ämnen. Du kommer få inspiration, motivation, reflektion, tid för nätverkande och möjlighet att ställa frågor.

Priser

Digitalt: 200 kronor

I verkliga livet:

500 kr - två dagar

600 kr - två dagar & middag

1000 kr - två dagar, middag & hotellrum

Välj mellan våra tre utvalda orter:

Varmt välkommen!

Läs mer och anmäl dig här!

Publicerad: 2021-09-22

UPPTÄCK MER