Vill din förening bidra?

Gult hjärta i mitten av bilden ovanför och under står med vit text på blå bakgrund: Svensk Gmnastik - UKRAINA 

Det är många föreningar som hör av sig och undrar på vilket sätt ni kan bidra till att hjälpa det ukrainska folket som nu befinner sig på flykt från sitt hemland.

Gymnastikförbundet vill förmedla ett initiativ som vi hoppas och tror kan bidra till att flyktingar som kommer till Sverige snabbt får tillgång mat, kläder och husrum, men också möjlighet till en meningsfull fritid. Gymnastiken är mycket stor i Ukraina och Ukrainska gymnastikförbundet vädjar om hjälp hos gymnastikföreningar i Europa.

Vad kan din förening bidra med? Fyll i enkäten som du hittar via länken nedan.

Support for Ukrainian Gymnastics (google.com)

Här ser du vilka föreningar som anmält att de kan hjälpa till

Stort tack till alla er som anmält er!

Har ni tagit emot gymnaster och vill berätta om det? Hör gärna av er till oss, marknad@gymnastik.se

Försäkringar

Vi får många frågor om försäkringsskydd för människor på flykt som tillfälligt befinner sig i vårt land. Gymnastikförbundet har tillsammans med Pensum och Svedea hittat en lösning för detta. Hör av dig till Helen Åkerman så kan hon berätta mer.

Kostnadsfritt träningskit

Gymnastikförbundet kan med hjälp av samarbete med några av våra partners erbjuda ett kostnadsfritt träningskit i begränsad upplaga för flyktingar som söker sin tillflykt i Sverige. Vi ger i första hand möjligheten till barn och vi ser helst att de har tränat några veckor innan ni erbjuder träningskitet som består av shorts, t-shirt, vattenflaska och gympapåse. Det spelar ingen roll vrån vilken region i världen de flyr ifrån.

Klicka här för att beställa

Gul bakgrund med blått hjärta, produkter: träningskläder, vattenflaska och gymnastikpåse. Blå ram med bildtext: Klicka för att beställa

Publicerad: 2022-03-03

UPPTÄCK MER