Gymnastikförbundet söker en föreningskoordinator

En bild

Gillar du att samordna frågor, ha kontakt med föreningar och verksamheten inom Svensk Gymnastik i stort? Nu söker vi en koordinator för föreningsstöd.

Arbetets huvudsakliga innehåll är ett övergripande ansvar för administrativ hantering och koordinering av projektstöd till föreningar och regioner som kanaliseras via Gymnastikförbundet. I det ingår även uppföljnings- och visst analysarbete. Du ansvarar även för direkt föreningsstöd inom ett antal utpekade områden samt samarbete med RF-SISUs distriktskontor.

Arbetet utgår utifrån gällande målsättningar, strategier och andra riktlinjer. Du kommer arbeta med verktyg som Office365 och IdrottOnline. För att trivas i rollen behöver du tycka om att prata i telefon och vara lösningsorienterad med föreningens bästa för ögonen.

Grunden är föreningsstödet, men rollen innebär också att du behöver tycker om att få nya arbetsuppgifter som kan både vara tillfälliga och av mer långsiktig karaktär.

Du kommer också ha ett ansvar för att dina kollegor har rätt arbetsredskap i form av datorer, arbetsplats och telefon. I den uppgiften igår även att ha kontakt med vår hyresvärd.

Utifrån rollens uppdrag och ansvar kommer möjlighet till hög närvaro på kansliet (Skanstull, Stockholm) vara viktigt.

Läs hela annonsen här. Pdf, 183 kB. Sista datum är 15 januari 2023, men skicka gärna din ansökan så snart du kan, då tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Publicerad: 2022-12-13

UPPTÄCK MER