Tack för i år!

En bild

2023 är snart slut och generalsekreterare Catharina Espmark skickar en hälsning och ett stort tack till alla inom Svensk Gymnastik!

Som rätt så ny generalsekreterare får jag ofta frågan från vänner och bekanta utanför gymnastiken:

- Men vad spännande, hur är det?

Och det tar lite tid att förklara faktiskt. För vår verksamhet spänner över så mycket. Från Bamsegympa till seniorträning. Från grundmotorisk träning till prestationer i världsklass. Men något som är lika och förenar alla våra delar i Svensk Gymnastik är den bas på vilken allt bygger - det ideella engagemanget. Det och allt det idoga arbete från föreningsledningar, ledare, föräldrar, experter, förtroendevalda, anställda och många andra är det som gör Svensk Gymnastik och det som ger de aktiva tillgång till rörelse, egen utveckling och gemenskap.

Från förbundets sida vill jag här rikta ett stort och varmt TACK till alla er som gör gymnastik möjligt för så många. Jag vill också tacka alla er som så engagerat och kunnigt hjälpt mig att lära känna verksamheten - på Gymnaestradan och SM-vecka, på styrelsemöten i regioner, i internationella sammanhang och i enskilda möten och samtal för att nämna några saker.

Något vi alla alltid måste ha fokus på är bra träningsmiljöer och ledarskapsfrågor. Aktuellt här just nu är den enkät som precis gått ut där aktiva (16 år och äldre) och ledare får ge sin syn på förenings- och träningsmiljö. Det är viktigt för oss att få en bild från den dagliga verksamheten så hjälp oss att utveckla vår verksamhet genom att svara på enkäten!

Jag hoppas att ni alla kan få riktigt lugna dagar framöver och att vi ses i många olika sammanhang på det nya året som jag hoppas blir ett Riktigt Gott Nytt År med en massa gymnastik, glädje och gemenskap.

Catharina Espmark

Publicerad: 2023-12-22

UPPTÄCK MER