Webbinarium - Nya kurser och konvertering av kurs

En bild

Gymnastikförbundet Norr bjuder in till två webbinarier som syftar till att hjälpa dig som tycker att det känns krångligt att veta vad som gäller när vi nu går in i det nya systemet och hur du ska gå tillväga för att konvertera dina tidigare kurser.

Gymnastikförbundet befinner sig i en intensiv fas i implementeringen av ett helt nytt utbildningssystem. 2019 lanserades de första kurserna inom det nya utbildningssystemet; Intro svensk gymnastik, Gymnastikens baskurs – träning och tävling samt Alla kan gympa. I januari 2021 lanserades ett gäng nya kurser inom ledarskap och träningslära som ersätter de gamla teorikurserna och till hösten kommer de nya kurserna inom Truppgymnastik att lanseras. I och med de nya kurserna förändras också förkunskapskraven för samtliga discipliner.

På önskemål från Trupptekniska kommittén i norr bjuder vi in alla truppledare i regionen till två webbinarier där vi informerar om de nya kurserna, hur du tillgodoräknar dig tidigare utbildning och vad du eventuellt behöver komplettera med. Vi kommer gå igenom vad som gäller för konvertering av tidigare teorikurser till de nya kurserna i ledarskap och träningslära, så vi välkomnar även ledare från andra tävlingsdiscipliner att delta.

I princip allt vi kommer gå igenom går också att läsa sig till på denna sida, men delta gärna på något av webbinarierna om du hellre föredrar att lyssna och dessutom få möjlighet till att ställa frågor. Redan i anmälan har du möjlighet att ställa frågor som du önskar få svar på under webbinariet.

Välj det tillfälle som passar dig bäst:

Tisdag 23/2 kl. 18:30-20:00. Anmäl dig här senast 22/2

Söndag 28/2 kl. 09:30-11:00. Anmäl dig här senast 25/2

Deltagandet är kostnadsfritt och länk till respektive webbinarium mailas ut till anmälda deltagare.

Frågor hänvisas till josefine.ekman@gymnastik.se

Varmt välkommen!

Här kan du också ladda ned en inbjudan>> Pdf, 264 kB.

Publicerad: 2021-02-12

UPPTÄCK MER