Stark och sund senior med Sofia Åhman

En bild

Gymnastikförbundet Norr bjuder in dig som är ledare och/eller medlem i en gymnastikförening till en kostnadsfri inspirationseftermiddag tillsammans med hela Sveriges Hemmagympa-Sofia.

Vi hoppas att just du vill vara med och att vi ses på
IKSU Sport (Sportgränd 7) i Umeå, fredagen den 3 december!

Schema:
13:30 Glöggmingel (vi bjuder på glögg och pepparkakor)
14:00 Föreläsning
15:00 Gympapass
16:00 Kul att ses, när ses vi nästa gång?

För att föreningar (ledare och aktiva) som har långt att resa också ska kunna ta del av denna eftermiddag erbjuds föreläsningen kl. 14:00 digitalt. Du anger i din anmälan om du enbart vill delta på den digitala föreläsningen.

Stark och sund senior:
Det här är en inspirationseftermiddag - framför allt för dig som är senior och som vill ha lite träningstips och knep som passar dig. På ett lättsamt och inspirerande sätt pratar Sofia om hur en senior bör träna. Hur kan man träna med artros? Hur gör man för att få bra livskvalitet på ålderns höst? Vad är Senior Power? Små övningar kan ge stora resultat. Vi tränar inte för att bli yngre, utan för att kunna bli äldre!

Efter den här föreläsningen/workshopen kommer du att ha redskapen för att skapa dig en friskare, starkare och gladare liv!

Alla anmälda, oavsett om man deltar på plats eller digitalt, får mer information utskickat per e-post efter sista anmälningsdag.

Här kan du läsa och ladda ned inbjudan som pdf>> Pdf, 422 kB.

Länk till anmälningssidan>>

Publicerad: 2021-11-04

UPPTÄCK MER