Nyheter Syd

 • Arrangörer sökes!

  Nu söker vi arrangörer till 2025 års regionala Trupptävlingar!
 • Hösten och Vinterns utbildningskatalog är klar!

  Nu är hösten och vinterns utbildningskatalog för Syd klar! Anmäl er i god tid för att se till så det finns platser kvar!
 • Anmälan till Höstens Trupptävlingar i Syd öppnar lördagen den 17/8 kl.10.00

  Nytt för i år är att vi sedan stänger alla tävlingar samtidigt söndagen den 1/9 kl.10.00! Men såklart kan det bli så att en tävling stängs tidigare om maxantal nås innan den 1/9. När en tävling är full kan ni ställa upp er på en reservlista genom att mejla till ttksyd@gymnastik.se.
  Vi vill uppmana alla föreningar att verkligen bara boka det antal lag som ska tävla, så att alla får en plats! Skulle man sedan ändå behöva stryka lag så önskar vi att ni gör det fortast möjligt och helst senast den 1/9! Tack på förhand! 🥰
  Klicka här så kommer ni direkt till anmälningssidan!

  Lag från närliggande regioner, Väst och Sydost kan anmäla sig i mån av plats, detta görs via mejl till ttksyd@gymnastik.se
 • Inspiration Gruppträning

  Den 8 september startar vi hösten med en välkomponerad ledardag, med massor av inspiration. Sista anmälningsdag är den 18 augusti så ni gör klokt i att anmäla er redan nu så att ni inte glömmer det under sommaren. Anmäl er till inspirationsdagen här!
 • Läger Rytmisk gymnastik på Lingvallen

  23-25 augusti har vi ett Nationellt läger för BAS-gymnaster och ett Regionalt läger i Rytmisk gymnastik på Lingvallen.
  Det nationella lägret riktar sig till basgymnaster i samtliga kategorier på regional samt nationell nivå. Det regionala lägret riktar sig till gymnaster som tävlar på Sydstegen eller regional nivå i samtliga åldrar.
 • Truppgymnastikens utveckling i Syd!

  Kunde du inte delta på seminariet?! Då har du möjlighet att ta del av PP-presenationen från mötet nu i efterhand.
 • "Gamla"och nya Golden Ladies!

  Vill du bli en Golden Lady och följa med på en uppvisningsresa till Gran Canaria den 28 november till den 5 december?
 • Ordförandeträff 2 maj

  Varmt välkomna till höstens digitala ordförandeträff den 2/5 kl. 19.00-20.00 Föreningens ordförande, anställd, verksamhetsansvarig eller annan är välkommen att delta. Under kvällen informerar vi om vad som är aktuellt just nu!
  Anmäl er till syd@gymnastik.se senast den 1/5 så skickar vi Teamslänk.
  Hoppas vi ses! 😃👍🏼😃
 • Ungdom och Junior läger

  4 dagars läger, på Lingvallen, för lite äldre gymnaster (från 13 och uppåt)
  Läger för dig som tränar på ungdoms-, junior, och naturligtvis även, högre nivå.
 • Familjeläger på Lingvallen, 19-21 juli 2024

  Familjelägret riktar sig till alla er som längtar efter att få uppleva fantastiska Lingvallen tillsammans med era familjer. Lägret riktar sig till alla, liten som stor. Dock är det inte något träningsläger för gymnaster. För äldre barn finns det massor av träningsläger att åka på. På familjelägret lägger vi fokus på att njuta av GEMENSKAP och erbjuda RÖRELSEGLÄDJE för hela familjen. Dessa aktiviteter är tänkta att vi alla gör TILLSAMMANS.
 • Aerobic Gymnastics läger

  Aerobic Gymnastics-lägret hålls den 22-24 mars på Lingvallen och kommer erbjuda platser till de som tävlar på nybörjarnivå och precis har börjat tävla samt för dig tränat och tävlat ett tag.
 • Vuxenläger

  Är du sugen på en liten ”träningsresa”? Missa då inte detta 24-timmars ”vuxenläger” för
  alla som uppskattar gruppträning, motion, social gemenskap och att vistas på fantastiska
  Lingallen i det vackra Skälderviken.
 • AG läger sommaren 2024

  Äntligen nytt år och sommaren är här och då är det dags för AG läger på Lingvallen. Fantastiska redskap i bra träningshallar blandas med den härliga miljö Lingvallen erbjuder även utanför hallen. Ett perfekt upplägg för ett sommarläger, fullt med träning, bad och lek!
 • 10/1 kl.11.00 öppnar anmälan till vårens regionala Trupptävlingar

  Tänk på att anmälan nu sker i ett nytt anmälningssystemet! En maxgräns för hur många som kan anmäla sig/tävling är förbestämt. När tävlingen är full kan ni ställa upp er på en reservlista genom att mejla till ttksyd@gymnastik.se Lag från närliggande regioner, Väst och Sydost kan anmäla sig i mån av plats, detta görs via mejl till ttksyd@gymnastik.se
 • Förändringar av regionala trupptävlingar 2024

  Viktig information till alla truppföreningar gällande förändringar inför våra regionala tävlingar i Syd 2024. Sprid gärna vidare till alla era ledare och berörda i föreningen!
 • Alla Kan Gympa-läger Paragymnastik

  Den 26-28 april är det åter dags för Alla Kan Gympa läger på Lingvallen! Lägret riktar sig till barn/ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning.
 • Anmälan till regionala trupptävligar våren 2024 öppnar den 10/1 kl.11.00

  Datum och arrangörer till vårens trupptävlingar är nu klara! Den 10/1 kl. 11.00 öppnar vi anmälan till tävlingarna och då kommer vi använda oss av samma anmälningssystem som Gymnatikförbundet har till rikstävlingar. Mer information om detta kommer inom kort.
 • Gympakonfirmationsläger 2025!

  Sommaren 2025 arrangerar vi återigen ett Gympakonfirmationsläger tillsammans med Barkåkra församling. Observera att det är 2025! 2024 års konfirmationsläger är redan fullt!
 • Truppläger 2024

  Läs allt om sommarens truppläger på Lingvallen här. Tänk på att lägerna blir fulla väldigt fort!
 • Arrangörer sökes!

  Nu söker vi arrangörer till Trupptävlingarna hösten 2024.
 • Utbildningar våren och sommaren 2024

  Nu är våren och sommarens utbildningskatalog för Syd klar! Tänk på att många kurser går tidigt under våren (januari/februari) och att sista anmälningsdag då är i december/januari. Det är därför klokt att anmäla sig i god tid så att man inte glömmer det!
 • Nyårsläger på Lingvallen

  Den 3-6 januari är det lägerdags igen och då är det Nyårslägret som gäller. Nyårslägret startar kl 10.00 onsdagen den 3 januari 2024 och avslutas kl 14.00 lördagen den 6 januari 2024!
 • Domarutbildningar i Truppgymnastik

  Behöver er förening nya Truppdomare? I Syd arrangerar vi Intro till Nationellt Bedömningsreglemente den 2/12, Steg 1 den 13/1 och Steg 2 den 19-21/1.
 • Regionala trupptävlingar våren 2024

  Datum och arrangörer till vårens trupptävlingar är nu klara!
 • Rörelse hela livet!

  Den 27/1 2024 kör vi återigen vårt uppskattade Rörelse hela livet! Välj att träna själv och/eller att inspireras i din ledarroll. Det finns mer än 20 pass att välja mellan! All information med schema och passbeskrivningar är nu klart!
 • Höstens och vinterns Truppläger på Lingvallen

  Vi har många truppläger att se fram emot under hösten och vintern och som nu är öppna för anmälan, Höstlovsläger, Killäger och Nyårslägret!
 • Kvinnligt och Manligt AG läger!

  Äntligen dags för AG läger på Lingvallen. 2023 är det också möjligt för vuxna (med eller utan förkunskap) att åka på AG läger! Fantastiska redskap i bra träningshallar blandas med den härliga miljön Lingvallen erbjuder även utanför hallen. Ett perfekt upplägg för ett sommarläger, fullt med träning, bad och lek!Inbjudan med mer information till alla läger hittar ni här Pdf, 596 kB.
  Inbjudan med mer infromation till Vuxenläger hittar ni här
  Anmäl er till läger här Word, 113 kB.
  /Gymnastikförbundet Syd och Eddie
 • Blume Festival med Golden Ladies

  Med längtan efter våren och värmen börjar vi nu planera för höstens resa till Blume Festival på Gran Canaria.
 • Utbildningar hösten och vintern 2023

  Nu är hösten och vinterns utbildningskatalog för Syd klar! Tänk på att många kurser går tidigt under hösten (augusti/september) och att sista anmälningsdag då är i juli/augusti. Det är därför klokt att anmäla sig i god tid så att man inte glömmer det!
 • Familjeläger

  Nu är det dags att anmäla sig till sommarens Familjeläger.Den 7-9 juli är det dags! Sprid gärna inbjudan till andra som ni tror kan vara intresseradeVälkommen till Lingvallen i sommarHär anmäler du till familjelägret
 • Dansläger

  Välkommen till en fantastisk fartfylld helg fylld med dans och glädje!
  Lägret hålls på Lingvallen och vi startar på lördagen den 11 mars kl.10.00 och avslutar på söndagen den 12 mars kl.13.00.

  Övernattning, frukost, lunch, fika och
  middag igår.

  Mer information om lägret hittar ni här!

  Anmäler er här senast den 3 mars!

 • Gratis utbildning

  Missa inte detta fantastiska erbjudande och vidareutbilda era ledare!
  Vi bjuder 2 ledare från varje förening att delta gratis på Utbildningen Hållbart ledarskap!
  Utbildningen hålls den 25/3 kl.9.00-12.00Sista anmälningsdag den 6 mars via denna länk
 • Alla Kan Gympaläger

  Nu är anmälan till Alla Kan Gympalägret, den 28 april-30 april, öppnad!
  Här anmäler du till Alla Kan Gympa lägret Anmäl här
 • Årets Ledare och Årets Förening i Syd 2022

  GLÖM INTE NOMINERA till Årets Ledare och Årets Förening i Gymnastikförbundet Syd 2022! Så viktigt att uppmuntra alla våra duktiga ledare så vi uppmanar er föreningar att verkligen skicka in nomineringar och såklart glömmer ni inte nominera er själva som förening. De som får utmärkelsen i Syd blir de som vi nominerar vidare från oss i vår region upp till förbundet och utmärkelsen för hela landet.