Avtal och erbjudanden

Här har vi samlat avtal och erbjudanden som föreningar anslutna till Gymnastikförbundet kan ta del av.

Aim Control

Föreningar som har intresse av att ta ett helhetsgrepp kring skador och belastningar i sin verksamhet och koppla på skaderegistrering för den egna föreningen är välkomna att höra av sig direkt till AIM Control för kostnadsförslag och upplägg.

LEG/Unisport

Genom vårt sponsoravtal med LEG och Unisport (fd Rantzows) har medlemsföreningar i Gymnastikförbundet 5-10% rabatt på gymnastikredskap som säljs via LEG och Unisport.

Uppge att ni är en medlemsförening vid köp för att få tillgång till rabatten.

Scandic hotels

Scandic är en kedja som vill satsa på idrotten och som ser de positiva värden som finns inom gymnastiken. I de fall våra aktiva som väljer att bo på hotell i samband med tävling eller träningsläger kan via Scandic göra det genom ett bra och prisvärt alternativ.

Här kan du läsa mer om samarbetet, sportkortet och hitta bokningskoden för gymnastiken Pdf, 246 kB..

Städa Sverige

Vill er förening ha chans att vara med och Städa Sverige och därigenom få ett ekonomiskt tillskott till att uppfylla era drömmar? Gå då in redan idag och anmäl ert intresse på Städa Sveriges hemsida: https://www.stadasverige.se/intresseanmalan/.
För föreningar med ett ICA-samarbete finns också projektet Klara, färdiga, städa! som man kan anmäla sig till specifikt: www.stadasverige.se/klarafardigastada.

Mabi hyrbilar

Gymnastikförbundet har slutit ett avtal med MABI Hyrbilar Pdf, 2 MB.där medlemsföreningar kan hyra personbilar, minibussar och transportbilar till avtalspriser.

Riksidrottsförbundet

Läs mer här om rabatter och förmåner Riksidrottsförbundet erbjuder föreningar och medlemmar.