Gymnastikförbundet söker träningskoordinator för paragymnastik

En bild

Brinner du för inkludering och vill vara med och säkerställa att personer med funktionsnedsättningar får en än mer självklar plats inom Svensk Gymnastik? Nu söker vi en träningskoordinator med ansvar för paragymnastik under cirka två år.

En del av Svensk Gymnastiks verksamhetsidé är att möjliggöra för alla att kunna träna, tävla och uppleva rörelseglädje. Personer med intellektuella, fysiska såväl som neuropsykiatriska funktionsnedsättningar behöver träna styrka, kondition, balans och rörlighet precis som alla andra, men få har möjlighet.

Nu är det dags att utifrån antagen strategi med fortsatt kraft arbeta för att paragymnastik har bra förutsättningar samt sprids och utvecklas runt om i Sverige! Det är här du som träningskoordinator kommer in i bilden. Din huvuduppgift blir att tillgängliggöra paragymnastiken för fler. Du ska säkerställa kompetenshöjande insatser, se till att information och stödmaterial når ut till föreningar och skapa förutsättningar så att föreningarna kan attrahera aktiva och rekrytera ledare.

Låter det intressant?

Läs mer och ansök här Pdf, 183 kB.

Publicerad: 2023-05-10

UPPTÄCK MER