Hoppa till sidans innehåll

Trampolin och DMT


Landslaget i trampolin består av:

- Juniorlandslag (13-17 år), individuell trampolin tjejer och killar
- Seniorlandslag (18 år och äldre), individuell trampolin tjejer och killar samt DMT

Fokus 2019

2019 är de två största målen European Games under sommaren - där Sverige kan representeras av upp till tre hoppare - och VM under senhösten, troligtvis med en större svensk delegation. I övrigt är 2019 ett år med fortsatt fokus på utveckling och ambitionen att öka såväl svårighetsnivå som stabilitet i tävlingsprestationför både junior och senior, där World Age Group Competition i Japan i december är ett tillfälle för just det. Med det ställs fokus in mot EM och Junior-EM på hemmaplan i Göteborg våren 2020. 

Landslagsåret 2019

Mästerskap

  • European Games, 21-30 juni i Minsk, Vitryssland
  • VM, 21 november - 2 december i Tokyo, Japan

Träningssamlingar och internationella tävlingar

Som förberedelse inför mästerskap genomförs en del landslagsläger runt om i landet. Vissa är uppdelade junior- och senior för sig, vissa gemensamma. Inför mästerskap kallas specifikt de hopparna som uppnått uttagning för finputsning och sista avstämning inför själva tävlingsmedverkan. Landslagsaktiva kan även tas ut för medverkan på andra internationella tävlingar och/eller världscuper som del i kvalifikation till och/eller förberedelse inför mästerskap. Respektive mästerskap uppdateras under rubriken "Mästerskap och evenemang".

Uppdaterad: 03 MAJ 2018 13:05 Skribent: Emelie Berglund
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Catea logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved