Information tävlingsanmälan

Info om tävlingsanmälningssystemet

Alla föreningar som anmälde sig till tävlingar under 2022 och våren 2023 har bjudits in till systemet för att aktivera föreningens konto. Har din förening inte fått en inbjudan, skickar du ett mejl till tavlingsanmalan@gymnastik.se. Föreningen ska i sin tur sen bjuda in de personer inom föreningen som ska kunna göra anmälningar i föreningens namn. Om du inte är föreningsadministratör och saknar inloggning ska du i första hand ta kontakt med din förening som kan bjuda in dig. Under manualer och FAQ hittar du mera information kring hur du navigerar dig runt i systemet.

Vid frågor som gäller nationella tävlingar tar du kontakt med förbundet via respektive disciplinmejl.

Vid frågor som gäller regionala tävlingar tar du kontakt med ansvarande region.

Vid frågor som gäller tävlingsanmälningssystemet, till exempel problem vid anmälan eller inloggning, ta kontakt med förbundet via tavlingsanmalan@gymnastik.se.

Bakgrund

Gymnastikförbundet använder en ny tävlingskalender och nytt system för tävlingsanmälan (TA) från och med hösten 2023.

Tidsplan

I augusti 2023 lanserades det nya tävlingsanmälningssystemet (TA) med visionen att samla alla tävlingar inom Svensk Gymnastik på en och samma plattform. Systemet utvecklas hela tiden och vi tar hela tiden steg framåt. I detta skede har vi både nationella och regionala tävlingar i systemet, men vi siktar på att även ta in föreningstävlingar till hösten 2024.

Hjälp att identifiera buggar

Som för samtliga nya IT-system förutsätter vi att en del buggar kommer att upptäckas. Om du stöter på något som inte fungerar som det ska, anmäl det så snart som möjligt så hjälps vi åt att säkerställa att systemet fungerar så bra som möjligt. Tack på förhand!