Volontär VM i Drill 2024?

Nu är det dags att ta steget och vara en del av något extraordinärt! VM i drill 2024 kommer snart att inta Helsingborg, och vi behöver just DIG för att göra detta evenemang till verklighet. Var med och skapa historia som volontär mellan den 5-11 augusti och känn pulsen av en global händelse direkt i hjärtat av staden!

Din entusiasm och engagemang kommer att vara nyckeln till att göra VM 2024 minnesvärt för alla deltagare och besökare. Oavsett om du är passionerad för tävlingar, service, inträde, merch/försäljning, sjukvård, domaransvarig, lagvärd/publikvärd eller om du vill använda dina språkkunskaper, hantera registrering/tävlingssekretariat eller vara en del av invignings-/avslutningsceremonierna – vi har en plats för dig!

Genom att anmäla dig som volontär idag, öppnar du dörren till att få chansen att uppleva världsstjärnor på nära håll, skapa minnen för livet och vara en del av den magi som endast ett världsmästerskap kan erbjuda. Var med och forma upplevelsen för deltagare och publik, och låt oss tillsammans göra VM 2024 till en oförglömlig resa.

Anmäl dig till: volontar2024@drill.se

Publicerad: 2024-05-08

UPPTÄCK MER