Vill du vara med och utveckla truppgymnastiken i Sverige?

En bild

Truppgymnastiken är den största tävlingsinriktningen inom Svensk Gymnastik och nu söker den nationella Trupptävlingskommittén (TTK) nya medlemmar.

TTK är en ideell kommitté som arbetar för att utveckla truppgymnastiken och få sporten att fortsätta växa på alla nivåer. Frågor som hanteras inom kommittéuppdraget är bland annat nationella tävlingar, tävlingsbestämmelser, bedömningsreglementen och utbildningsfrågor. Kommittén ses via teams cirka åtta gånger/ år och utöver det ses vi fysiskt två gånger/ år. Kommittémedlemmar deltar även i den mån vi kan i andra samlingar som truppgymnastiken är involverad i. Mellan våra möten arbetar vi inom våra ansvarsområden på hemmaplan.

Kommittén drivs med ett stort utvecklingsfokus och vi arbetar för att erbjuda ett attraktivt nationellt tävlingssystem med arrangemang på högsta nivå. Kommittén har också en roll när det gäller utbildning för tränare och domare. Nu söker vi dig som har ett intresse och driv att vara med och forma morgondagens truppgymnastik.

Sofia Svegander, ordförande TTK

Fia Svegander, ordförande i TTK, söker nya medlemmar till kommittén.

Vi söker en bred representation i kommittén med erfarenhet från tävlingar på varierande nationella nivåer och medlemmar från olika delar av landet. Det är också bra om du har erfarenhet som tränare/domare/gymnast på nationell nivå och/eller från att arrangera större tävlingar. Men viktigast av allt är att du älskar att driva frågor och utveckla vår verksamhet tillsammans med andra.

Vill du vara med, eller har du någon fråga om vad det innebär att vara med i TTK? Då ska du skicka ett mail till ttk@gymnastik.se.

Vi ser gärna att vi har nya medlemmar på plats innan sommarsemestern.

Varmt välkommen!

Publicerad: 2024-04-18

UPPTÄCK MER