PEAK i gymnastik

En bild

PEAK i gymnastik vänder sig till dig som är elitaktiv inom någon av gymnastikens discipliner. Det är en kunskapsplattform där vi samlat kunskap, erfarenhet, tips och verktyg som kan bidra till din utveckling. Plattformen har kommit till på efterfrågan av elitaktiva och är skapad tillsammans med elitaktiva inom gymnastiken.

Med PEAK får du kunskap om faktorer som påverkar din utveckling och inverkar på din prestation. Du kan läsa om ämnen som rör:

  • Teknik
  • Fysiologi
  • Kost och återhämtning
  • Idrottspsykologi

Via plattformen kan du lyssna till erfarenheten från Sveriges främsta inom gymnastiken och lära dig mer om det som intresserar dig. Utforska poddar, filmer eller gör praktiska övningar och reflektionsuppgifter.

PEAK står för Personlig Elitutveckling Aktiv Karriär, eller kort och gott PEAK. Tanken med PEAK är att du ska få inspiration, kunskap och verktyg du har användning av i din elitsatsning. Förhoppningen är att plattformen kan hjälpa dig på vägen mot en långsiktig personlig elitutveckling och en karriär du själv vill påverka och vara aktiv i.

PEAK är tänkt att vara en levande kunskapsplattform dit du kan återvända och hitta nytt material. Här finns ett smakprov på vad du kan hitta på PEAK.

Har du frågor om PEAK? Då kan du maila till peak@gymnastik.se