Bamsegympa

En bild

Bamsegympa är rolig och allsidig motorisk träning för de allra minsta. I Bamsegympan får barnen prova på olika sätt att röra sig och använda kropp och knopp! Att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta - det är Bamsegympa.

Vill ditt barn börja med Bamsegympa?

Sök efter föreningar som har Bamsegympa i vår sökfunktion hitta förening eller kontakta något av våra åtta regionala kanslier så hjälper de dig att hitta en förening nära dig som håller i Bamsegympa.

Vill du själv bli ledare? Gymnastikförbundet har en utbildning som bygger på ett koncept med färdiga lektioner och gör dig snabbt och enkelt till Bamsegympaledare. Ingen erfarenhet av gymnastik behövs, perfekt för dig som förälder som vill bli ledare i din förening.

Bamsegympa för förskolan

Rörelse i vardagen är viktigt och vi har därför tagit fram Bamsegympa anpassat för förskolans miljö. Barn behöver röra på sig för att må bra och utvecklas efter sina förutsättningar. Med Bamsegympa vill vi ge alla barn möjlighet till lustfylld rörelse och känslan av att lyckas. I Gymnastikshoppen finns materialet Bamsegympa för förskolan att köpa samt mer information om dess innehåll.

Bamsegympa Hemma

Bamsegympa hemma är ett set med övningar framtagna för att vuxen och barn, på ett smidigt och lekfullt sätt, kan gympa hemma. Eller på stranden, på landstället, i tvättstugan... ni kan helt enkelt röra er tillsammans med Bamse och hans vänner var helst ni önskar. Köp Bamsegympa Hemma i Gymnastikshoppen.

Maria Gottberg

Träningsansvarig

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer