Jennifer Williams klar för världscupsfinal i Baku

En bild

Jennifer Williams (Eskilstuna GF) fortsätter prestera på topp under vårens världscupsserie. Under torsdagen gick hon till final i barr under FIG Apparatus World Cup i Baku, Azerbajdzjan efter att ha slutat femma i kvalet.

– Jag är så glad att jag äntligen fick ut något av alla klarade barrserier hemma. Jag vet dock att jag kan höja mitt utförande ytterligare till finalen vilket är positivt, säger Jennifer efter dagens kval.

Den fina serien belönades med poängen 13.466. I finalen tävlar de åtta bästa gymnasterna och den avgörs på lördag kl. 10.40 svensk tid.

Även Nathalie Westlund, Eskilstuna GF, genomförde ett fint barrkval. Med poängen 13.100 slutar hon på en 14:e plats och får med sig världscupspoäng från ännu en världscup. Imorgon fortsätter tävlingen med kval i bom för Nathalie och fristående och bom för Jennifer.

På herrsidan tävlade Filip Lidbeck från Halmstad Frigymnaster i fristående under dagen. Han är nöjd med dagens prestation där han slutar på en fin 16:e plats med poängen 13.466 och fortsätter nu sin träning med målet att ta en plats till vårens europamästerskap.

Alla poäng och resultat från dagen finns här.

Publicerad: 2024-03-07

UPPTÄCK MER