Resultat: Riksserien 3

På lördagen tävlade juniorerna uppdelat i olika tävlingsklasser individuellt samt duo. På söndagen tävlade seniorerna, även här uppdelat i olika tävlingsklasser individuellt samt duo.

Först ut tävlade junior bas 2007 som tävlade med käglor och band. Vinnare i den klassen blev Anastasia Nechitaylo, GF Uppsalaflickorna. På andra plats Viktoriya Pelikhataya, GF Uppsalaflickorna och på tredje plats kom Leonora Olsson Nevis

Junior BAS 2007

BAS-klassen för gymnaster födda 2008 tävlade också med käglor och band och här deltog 12 gymnaster. Här gratulerar vi Aleksandra Pochec till första plats. På andra plats kom Sigrid Lively och på tredje plats Evelina Nilsson. Samtliga gymnaster på pallen är från Södertälje Gymnastik och sportförening.

Junior BAS 2008

I klassen juniorer bas 2009 deltog tre gymnaster som också tävlade med käglor och band. Vann gjorde Alexandra Eisfeld från Jönköping, på andra plats Natalie Dawood från Södertälje och på tredje plats Alice Löfqvist från Jönköping.

Juniorer BAS 2009 prispall

Som vinnare i klassen junior FIG har vi Linnea Magdeburg, GF Uppsalaflickorna. På andra plats Katarina Constantiniduo, Stockholm RG. På tredje plats Lowa Andersson, Stråssa gymnastikförening. FIG juniorer tävlade med tunnband, käglor och band.

Juniorer FIG Prispall

På söndagen var det dags för seniorer och där BAS klassen tävlade med käglor och band. Senior BAS 2006 vann Ida Von Knorring från Nevis RGK, på andra plats Saga Widing från Halmstad och på tredje plats Nellie Sköld från Jönköping.

Seniorer BAS 2006 Prispall

Senior BAS klassen tävlade också med käglor och band. Här vann Kazandra Nordberg Wallenberg från Nevis, på andra plats kom Anna-Maria Hertzberg från Stråssa och på tredje plats Lisa Andersson från Torsby.

Seniorer BAS prispall

Seniorer FIG tävlade med tunnband, käglor och band. Här vann Alma Wernborg från Stråssa. På andra plats kom Tuva Dustler från Nevis och på tredje plats Nova Nyqvist från GF Energo.

Seniorer FIG prispall

Helgen avslutades med duo. I juniorklassen vann Stråssas Lowa och Thanaelle, på andra plats Stockholm RGs Lily och Sofia och på tredje plats Halmstads Linn och Ella.

Junior duo prispall

Senior duo vann Ida och Kazandra från hemförningen Nevis RGK, på andra plats kom Sofia och Tira från Stråssa GF och på tredje plats kom Ida och Maja från GF Uppsalaflickorna.