Vårpokalen Syd - Resultat

Åh vilken underbar dag! Kristianstad bjöd på både strålande sol och busigt snöfall. Vårpokalen Syd 2024 är nu avklarad och Nevis RG & C4-gymnasterna kan pricka av ännu ett lyckat arrangemang tillsammans.

Det var en fin stämning i hallen hela dagen och på läktaren fanns en fantastisk publik. Mycket kul att se hur lagen och publiken stöttade och hejade på varandra. Arrangören delade ut RG bingobrickor som spred en härlig stämning på läktaren och mellan gymnaster. En lyckad aktivitet där man tydligt såg hur olika gymnaster och föräldrar från olika föreningar kommunicerar och samarbetar med varandra.

I lagtävlingen var det hela 18 olika lag som ställde upp. Vi fick se yngre gymnaster blandat med äldre och fristående blandat med olika redskap. Massor av härliga program visades upp för domare och publik och alla gymnasterna bjöd på en underbar show. I slutändan var det GF Energo Lag 2 som tog hem segern framför Nevis RGKs lag Blå och på bronsplats stod Jönköpings GF Lag 1.

I duo och trio klassen för ungdomar tog Nevis RGK hand om både guld och silver. På juniorsidan gick även där guld och silver till Nevis RGK och bronset till GF Energo. För seniorerna landade Halmstad RG överst på pallen och silver till C4 gymnasterna. I Fria klassen DT bjöd trion från C4 på ett härligt program och erhöll därmed guld. C4 gymnasternas seniortrupp bjöd på en underbar show och fick ta emot publikens ovationer när de tog emot sin guldmedalj för dagen.

Lagtävling

 1. Gf Energo Lag 2
 2. Nevis RGK Lag Blå
 3. Jönköpings GF Lag 1

DT Ungdom

 1. Agknesa & Viktoria, Nevis RGK
 2. Filippa & Cathalea, Nevis RGK

DT Senior

 1. Linn & Saga, Halmstad RG
 2. Yara & Maja, C4 Gymnasterna

Seniortrupp

 1. Lela, Tilde, Emmalisa, Evelina, Engla, C4-Gymnasterna

DT Junior

 1. Ebba & Lilly, Nevis RGK
 2. Emma & Martina , Nevis RGK
 3. Emelie & Tanem, GF Energo

Fria klassen DT

 1. Uliana, Tilde, Talin, C4 gymnasterna

Tack alla gymnaster, domare, tränare, funktionärer och publik för en rolig tävlingsdag!

Vårpokalen Syd VT24
Vårpokalen Syd VT24
Vårpokalen Syd VT24
Vårpokalen Syd VT24
Vårpokalen Syd VT24
Vårpokalen Syd VT24
Vårpokalen Syd VT24
Vårpokalen Syd VT24

Publicerad: 2024-04-23

UPPTÄCK MER