Hybridprogram för ätstörningar

Klara Edlund är legitimerad psykolog, legitimerad psykoterapeut, klinisk handledare i KBT och docent i psykologi, verksam i privat verksamhet i Uppsala och som senior forskare vid Karolinska institutet.

Hon har sedan 30 år till baka specialiserat sig på ätstörningar, och under de senaste 10 åren på ätstörningar inom elitidrotten. Hon arbetar också med problem relaterade till prestationer inom idrottsutövande såsom ”performance blocks” (”spärrar”), motivation och utebliven prestationsutveckling. Vidare arbetar hon med prestationshöjande insatser som syftar till att maximera prestation under press, som t.ex. i tävlingssituationer.

På Klaras hemsida finns ett digitalt självhjälpsprogram: CLAIRE - Digitalt självhjälpsprogram - Dr.Klara Edlund (drklaraedlund.se)

Programmet vänder sig till dig som på ett eller annat sätt har ett problematiskt förhållningssätt till mat, ätande, utseende och träning. Målet med programmet är som med all annan behandling att bryta en ond cirkel som kan vara svår att ta sig ur på egen hand.

Den här behandlingsformen passar dig som vill ha hjälp direkt och tidigt i ett sjukdomsförlopp, som behöver integrera behandling i ett vardagsliv och som är trygg i att arbeta på distans. Det digitala självhjälpsprogrammet är baserat på forskning med lovande resultat.

 

Läs mer om CLAIRE

Anmäl ditt intresse

Läs mer om Klara

 

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer