Rebecca Redmansdotter - verksamhetsutvecklare

En bild

Vad brinner du för i ditt jobb?
Jag älskar gymnastik och att arbeta med barns utveckling. Det är en dröm att få arbeta med att utveckla och stödja våra gymnastikföreningar i regionen, så att fler barn får möjligheten att utöva denna fantastiska sport! Jag vet också vilket enormt arbete som krävs ifrån våra ideella så det är otroligt roligt att kunna hjälpa dem på olika sätt.

Vilket är ditt starkaste gymnastikminne?
Det finns många starka minnen från gymnastiken men ett som jag kommer ihåg extra tydligt var min första tävling som truppgymnast. Våra ledare hade bestämt att vi skulle ha håret uppsatt i två bullar på huvudet. Jag kommer ihåg att vi tyckte vi såg ut som Musse Pigg och att det var otroligt svårt att göra kullerbyttor med dessa på huvudet. När alla lag var klara så satt vi i en ring och såg allmänt förvirrade ut på vad som skulle ske näst. Än mer förvirrade blev vi när vi ropades upp som vinnare! Hela laget flög upp och visste knappt vart vi skulle ta vägen, men vi fick medalj och fick springa ett ordentligt ärevarv.

Vad gör du på ditt jobb?
Jag administrerar ett gäng utbildningar inom barn- och träningsgymnastik (baskurs, parkour & tricking, barngymnastik och Alla kan gympa). Under året så kommer jag att dessutom att fokusera på en del större arrangemang, t.ex. ett forum för unga ledare samt multigympakonventet i maj som syftar till att inspirera och lyfta mindre gymnastikdiscipliner i vår region.

Vad har du för smultronställe i Sverige?
Mitt smultronställe är Färingsö i Mälaren. Sedan jag var liten har jag spenderat mina somrar här tillsammans med min familj. Det är otroligt vackert på Färingsö med mycket härlig skog och många vidsträckta åkrar, dessutom finns det små lokala ställen på ön som man kan göra små utflykter till (t.ex. Äppelfabriken, Gustavshills handelsträdgård och Juntras).