Sanna Jansson - ledamot

En bild

Namn och förening ​
Jag heter Sanna Jansson och är aktiv i Vendelsö gymnastikförening.

Vad brinner du för i ditt engagemang i GF Östs styrelse?
Jag har tidigare engagerat mig på föreningsnivå, men när jag fick frågan om att engagera mig i GF Öst blev jag nyfiken och kände att jag mer än gärna vill vara med och påverka även på regional nivå. Gymnastiken har gett mig otroligt mycket och jag vill gärna bidra till att även kommande generationer får möjligheten att uppleva sporten och gemenskapen den ger.

Vad är det som får dig att vara engagerad inom din gymnastikförening?Jag har valt att engagera mig i gymnastiken eftersom jag gillar sporten, men även för att jag är en "föreningsmänniska" som gillar att samarbeta med andra för att nå gemensamma mål. Att vara engagerad i min gymnastikförening är ett sätt för mig att ge tillbaka till den sport jag älskar och ge fler barn och unga en möjlighet att upptäcka gemenskapen gymnastiken ger!

Vilket är ditt starkaste gymnastikminne?
Det är svårt att välja ut ett enskilt minne - men jag minns tydligt mitt första gymnastikläger som ledare. Det var en fantastisk upplevelse att se gymnaster växa både gymnastiskt och som individer. Efter det valde jag att bli ledare i en grupp och har inte ångrat det en sekund!

Vad har du för smultronställe i Sverige?
Ledig tid spenderar jag helst på en solig klippa i skärgården med en bra bok eller ett korsord.