Golden Age, Burgas Bulgarien, 2024

Burgas Bulgarien

Burgas, Bulgarien

Staden Burgas kommer att stå värd för den 9:e Golden Age Gym Festivalen och äger rum 22-27:e september, 2024 och riktar sig till målgruppen som nått guldåldern 50 och äldre!

I Burgas kommer du definitivt att få uppleva en minnesvärd gymnastikvecka med uppträdanden, workshops, utflykter och träffa nya vänner från hela Europa. De flesta av aktiviteterna kommer att hållas i en vacker park, kallad Sea Garden som ligger i centrala Burgas, längs havet. Förutom all möjlig gymnastik hela veckan, erbjuder Burgas vackra stränder vid Svarta havet, massor av kulturella och historiska platser och massor av trevliga restauranger längs promenadstråket vid hamnen. Vädret är ganska milt i september med ett genomsnittligt dagligt maximum på 25 och minst 16 grader.

Cityperformance: Alla deltagande grupper (om minst 6 aktiva) har möjlighet att vid minst 2 tillfällen uppträda på en utomhusscen under maximalt 6 minuter, och visa upp sitt program. Läs mer i bullentin, sidan 17.

Workshops: Det finns öppna och "stängda" (föranmälan krävs) workshops. Till de öppna workshopsen behövs ingen föranmälan, och alla med deltagarkort har möjlighet att delta på 2 olika öppna workshops samt 4 stängda workshops, läs mer på sidan 17.

Forum (frivilligt): Deltagarna i forumet kommer att bekanta sig medbetydelsefulla aktiviteter för att stärka och bevara äldres hälsa. Ett särskilt utformat arbetsterapeutprogram för seniorer i Burgas-regionen kommer att presenteras. Deltagarna i forumet kommer att ha möjlighet
att bekanta sig med utövandet av Panneurthymia (ett program med gymnastik-musikaliska övningar). Målet med Panneurtymi är att förbättra och bibehålla hälsan, att stimulera den harmoniska utvecklingen av individens personlighet, mänskliga förmågor, känslor och attityder
i livet, genom att uppnå harmoni med naturen (universum, kosmos).

Utflykter: Läs mer om vilka utflykter som rekommenderas under er vistelse i Burgas, på sidan 25-27 i Bullentinen.

Ackrediteringskort innebär:

- Tillgång till det officiella Golden Age Gym Festival-programmet
- Workshops
- Stadsföreställningar
- Forum
- Invigning och gala/avslutningsceremoni
- Tillgång till konstklasser (med förbehåll för ytterligare registrering och avgift)
- Sociala aktiviteter
- Lokal transport – för alla deltagare inkvarterade via LOC
- Fri tillgång till några av museerna i Burgas – ytterligare information kommer i bullentin 2

Schema

Bulletin: Ladda ner all information i bullentin 1 här Pdf, 14 MB.

Datum: 22-27 september, 2024

Kostnad: Ackrediteringskort, 225 € + resa, transfer och boende (prisvärda boendepaktet finns i bullentinen sidan 22)

Intresseanmälan (ej bindande): Skickas in till info@gymnastik.se, senast 1a december, 2023

Anmälan: Senast 15e februari, 2024

Delbetalning: 20 Euro/deltagare, senast 25e februari, 2024

Slutbetalning: 15:e maj, 2024

Golden Age äger rum varannat år med målsättningen att förena öldre i kategorin 50+, inom gymnastikens olika discipliner.

Målsättningen är hälsa och aktivitet, men framför allt att alla deltagare under denna vecka ska ha möjlighet att både kunna vara aktiva i denna gymnastikfestival tillsammans med deltagare från hela Europa och samtidigt kunna njuta av en semester i solen.

Festivalen innehåller precis som de övriga eventen inom European Gymastics for All, en öppnings- och en avslutningsceremoni, en öppningsparad, utomhusföreställningar, workshops, sociala aktiviteter och olika forum. Ni kommer skapa nya kontakter i hela Europa och definitivt få ett minne för livet!

Se filmen om Golden Age här.

 

Publicerad: 2023-10-23

UPPTÄCK MER

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer