Vi söker testpiloter till kursen Planering och periodisering

Är du ledare och nyfiken på vår nya kurs Planering och periodisering? – då ska du läsa mer här!

Under sommaren 2021 kommer den sista kursen i träningslära att bli klar. Innan kursen lanseras så vill vi låta några ledare från olika verksamheter testa den. Som testpilot blir du en av de första att ta del av den nya kursen och vi vill naturligtvis höra vad du tycker om den! På så vis kan vi säkerställa att allt fungerar och vid behov göra små justeringar.

Vem söker vi?
För att bli testpilot behöver du vara ledare inom Svensk Gymnastik och ha genomfört Intro Svensk Gymnastik 2021-2022. Du kan ha god kunskap om träningsplanering och periodisering från tidigare kurser eller studier, men du kan också vara helt ny ledare och nyfiken på att lära dig mer. Vi söker två-fem testpiloter på olika nivåer och från olika verksamheter.

Omfattning och tid
Kursen är på fem lektionstimmar och på distans. Som testpilot förväntas du genomföra kursen under perioden v.28-29, samt återkoppla din feedback till oss enligt överenskommen mall. Uppdraget är ej arvoderat.

Kontakta oss!
Låter det här intressant? Skriv till utbildningsprojektet@gymnastik.se och berätta kort om dig själv och vilken verksamhet du är ledare inom så hör vi av oss om du blir utvald som testpilot.

Publicerad: 2021-05-19

UPPTÄCK MER

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer