Utbildningsrevisionen påbörjar nya produktioner

Utbildningsrevisionens projektgrupp kommer under årets tredje kvartal att påbörja fyra nya produktioner; gruppträning, kvinnlig artistisk gymnastik, rytmisk gymnastik och hopprep.

I augusti lanseras nya kurser i truppgymnastik, en kurs för hjälpledare samt tre distanskurser Trampolin som hjälpredskap, Planering och periodisering och Idrottnutrition och återhämtning. Arbetet med Truppgymnastik redskap D kommer att fortgå en bit in på hösten men i övrigt är etapp två avslutad. Det innebär att det nu finns resurser och tid att starta upp samtliga produktioner i etapp tre.

Vid uppstart tillsätts expertgrupper som består av tre till fem personer med stor kompetens inom respektive verksamhetsområde. De har i uppdrag att säkerställa kvalitén på ledarutbildningarna vilket till exempel innebär att sätta struktur och innehåll med stöd från projektgruppen.

Därefter kommer författare att rekryteras för att skriva de olika avsnitten. Är du intresserad av att skriva kursmaterial till kommande kurser? Håll utkik på hemsidan för att göra en intresseanmälan.

Publicerad: 2021-08-02

UPPTÄCK MER