Vi söker författare(2)

Är du en av våra författare till deltagarmaterialen för kurserna i hopprep, gruppträning eller kvinnlig artistisk gymnastik?

Hopprep

Har du kompetens inom hopprep och erfarenhet av att förmedla din kunskap till andra? Är du bra på att skriva och intresserad av att författa delar av kurserna baserat på instruktioner från expertgruppen? Skicka då en intresseanmälan till jenny.lowebrant@gymnastik.se så snart som möjligt. Berätta gärna om det är något område som du är särskilt insatt i. Författandet av deltagarmaterialet ska vara klart vecka 52 så du behöver veta att du har tid för ett sådant uppdrag under hösten.

Gruppträning

Är du kunnig inom gruppträning och bra på att skriva? Skulle du tycka det var roligt att författa delar av deltagarmaterialet till kurserna, baserat på instruktioner från expertgruppen? Skicka då en intresseanmälan till jenny.lowebrant@gymnastik.se så snart som möjligt. Berätta gärna om det är något område som du är särskilt insatt i. Författandet av deltagarmaterialet ska vara klart vecka 8, 2022 så du behöver veta att du har tid att arbeta med ett sådant uppdrag de kommande månaderna.

Kvinnlig artistisk gymnastik

Innan vi vet ordet av det är det dags att skapa deltagarmaterialet även för kurserna i KvAG. Kursernas deltagarmaterial kommer att ha stort fokus på teknik och metodik. Har du kompetens som kan komma till användning i författandet av deltagarmaterialet och tycker att det skulle vara roligt att skriva delar av deltagarmaterialet ska du anmäla ditt intresse till lisa.lopakka@gymnastik.se. Berätta gärna om det är något område du är särskilt insatt i. Du behöver veta att du har tid att arbeta med ett författaruppdrag under januari och februari 2022.

Publicerad: 2021-08-02

UPPTÄCK MER